Suntem foarte încântați pentru interesul acordat serviciilor noastre și dorim să vă oferim câteva informații importante despre modul în care administrăm și protejăm datele dvs. Personale.

INTERDENTIS își asumă pe deplin să protejeze confidențialitatea datelor cu caracter  personal ale pacienților (actuali sau potențiali), ale aparținătorilor, precum și ale angajaților sau candidaților, partenerilor și furnizorilor săi. Această politică de confidențialitate este realizată întocmai să vă ajute să înțelegeți ce informații se colectează, de ce se colectează și, de asemenea, cum se protejază datele, drepturile și libertățile dvs.

Politică de confidențialitate („Politica”) se aplică deopotrivă website-ului interdentis.ro „Website” și tuturor landing page-urilor sau subdomeniilor în legătură cu acesta, precum și tuturor profilelor/canalelor sau grupurilor din social media asociate acestui brand, deținute, administrate sau aflate sub brandul INTERDENTIS.

Ne puteți urmări pe Facebook, Instagram și Google Business, unde postăm zilnic informații, recomandări pentru protejarea sănătății dumneavoastră.

Prin utilizarea Website-ului, sunteți de acord cu colectarea, prelucrarea și transferul datelor dumneavoastră, așa cum sunt descrise în această politică.

Vă rugăm să consultați această secțiune în mod regulat, deoarece Politica poate suporta modificări sau actualizări. Orice modificări semnificative ale acestei Politici vor fi notificate.

În completarea acestei politici, vă rugăm să consultați Termenii și condițiile și Politica de Cookie-uri.

CINE SUNTEM NOI

INTERDENTIS – Este o clinică privată care furnizează servicii de sănătate, localizată în Orașul Pașcani. Onorează servicii medicale de calitate, atât din domeniul Medicinei Generale, Medicinei Dentare, dar și specifice Laboratorului de Analize Medicale.

Informații despre deținătorul Website-ului Websiteul nostru este reprezentativ brandului INTERDENTIS. Sub acest brand clinica privată activează în baza următoarelor societăți, după cum urmează:

I. CLINICA DENTARĂ și RADIOLOGIA DENTARĂ, prin:

CABINET „INTERDENTIS” – SOCIETATE CIVILĂ MEDICALĂ are sediul în Pașcani, jud. Iași, str. Mihail Kogălniceanu, nr. 30, Bl. I, Parter și este înmatriculată la Registrul Comerțului sub nr. 604058 /12.01.2003.

Date de contact: 0720.532.540, 0232.761.733 | secretariat@interdentis.ro

II. Clinica de MEDICINĂ GENERALĂ și LABORATORUL DE ANALIZE MEDICALE, prin:

S.C. KARSUS MEDICAL S.R.L. are sediul în Pașcani, strada Mihail Kogălniceanu, nr. 30, Bl. I, parter și este înmatriculată la Registrul Comerțului sub nr. J22 /1190 /2010.

Date de contact: 0720.532.540, 0232.761.733 | secretariat@interdentis.ro

DE UNDE COLECTĂM DATE DESPRE DVS.

În primul rând, datele personale pe care le colectăm sunt furnizate direct de către dvs. prin e-mail, prin intermediul formularelor disponibile în acest website sau în timpul vizitelor dvs. în clinicile noastre. În timpul accesării Website-ului colectăm date despre modul în care dvs. utilizați funcționalitățile acestuia (date de utilizare).

Periodic, atunci când recrutăm personal, este posibil să colectăm date despre dvs. din platformele online specializate (eJobs, LinkedIn etc.) sau din CV-urile pe care ni le trimiteți.

Totodată, atunci când interacționați cu noi pe rețelele de socializare (însemnând like, share, comentarii, recenzii etc.), vom avea în mod inevitabil acces la informații despre dvs., în special date pe care le-ați făcut publice pe profilul dvs. de social media.

CUM FOLOSIM DATELE CU CARACTER PERSONAL

Vă invităm să citiți mai jos, scopurile pentru care prelucrăm datele dvs. personale, persoanele care au acces la datele dvs., precum și modul în care le stocăm.

Atenție:

● Vom dezvălui datele dvs. cu caracter personal numai în măsura în care acest lucru este strict necesar pentru atingerea scopului urmărit. Am luat toate măsurile necesare pentru a ne asigura că și furnizorilor externi de servicii care au acces la datele dvs. au implementat măsuri de Securitate fizică, electronică și managerială pentru protejarea datelor;

● După finalizarea perioadei de păstrare a datelor, datele dvs. vor fi șterse. În cazul în care vom considera că aceste date ne-ar putea ajuta în îmbunătățirea calității produselor sau serviciilor vom continua utilizarea acestor date doar după anonimizarea ireversibilă a acestor date.

1. REALIZAREA UNEI PROGRAMĂRI PRIN INTERMEDIUL FORMULARULUI ONLINE SAU TELEFONIC

Vizitatorii site-ului au la dispoziție două modalități de a se programa pentru unul din serviciile oferite de INTERDENTIS: telefonic sau prin intermediul formularelor online de programare. Pentru înregistrarea programării avem nevoie de datele dvs. sau datele pacientului (dacă realizați programarea în numele altei persoane, ex. a unui minor, bătrân etc.).

Atenție: O programare este considerată a fi înregistrată doar după ce aceasta a fost confirmată de echipa INTERDENTIS prin e-mail sau SMS.

Date: Date personale sensibile și/sau demografice

Orice informații sensibile și/sau demografice pe care ni le comunicați voluntar în procesul de programare cum ar fi: sexul, cetățenie și/sau informații despre cetățenie, comunicare de informații medicale sau de sănătate ale pacientului (ex. afecțiuni, tratamente anterioare etc) și/sau date de origine rasială, etnică sau religioasă).

Legalitatea prelucrării

● Prelucrăm datele dvs. pentru a face demersuri la cererea persoanei vizate înainte de încheierea unui acord/consimțământ medical/factură (Art. 6/1/b GDPR)

● Prelucrăm datele dvs. pentru executarea unui acord/consimțământ medical/factură – realizarea actului medical stabilit de către medical specialist (Art. 6/1/b GDPR)

● Vom prelucra datele în interes legitim dacă sunteți clientul nostru și considerăm că informațiile ar putea fi de mare interes pentru dvs., ca de exemplu transmiterea – ex. reminder programare (Art. 6/1/f GDPR)

● Categoriile speciale de date cu caracter personal vor fi prelucrare pentru programarea pacientului în vederea realizării actului medical de medical specialist (Art. 9/2/h GDPR)

Cu cine putem împărtăși datele dvs.:

● Furnizori de servicii IT pentru compania noastră (ex. website hosting), sau furnizori cărora le externalizăm anumite servicii de asistență tehnică pentru sistemele noastre IT&C, monitorizarea securității și detectarea intruziunilor

● Profesioniști ce colaborează cu INTERDENTIS, respectând secretul profesional

● Furnizori de servicii de notificare prin SMS și/sau e-mail

● Autorități de reglementare și alte autorități ale statului, dacă sunt solicitate prin cerințe legale sau statutare.

Cât timp vom stoca datele:

● Datele referitoare la programare vor fi stocate pentru o perioada de 60 luni.

Unde sunt stocate datele:

● Datele înregistrate prin Website vor fi stocate pe servere localizate în Uniunea Europeană.

● Datele pe care le vom descărca local le vom stoca pe Serverele noastre securizate, locale și în Cloud.

2. CONTACTAREA PRIN WEBSITE, SOCIAL MEDIA ȘI FURNIZAREA FEEDBACK-ULUI

Dacă interacționați cu noi folosind datele de contact din pagina de contact sau funcția de formular de contact, când ne contactați telefonic sau interacționați cu noi prin intermediul rețelelor de socializare, vom folosi datele dvs. de contact și datele pe care ni le comunicați pentru a vă rezolva solicitarea. Apreciem feedback-ul și sugestiile voastre, în cazul în care doriți să le transmiteți prin formularul online de contact sau prin email și le vom prelucra doar pentru a ne îmbunătăți activitatea și pentru a ne adapta serviciile nevoilor dumneavoastră.

Legalitatea prelucrării

● Prelucrăm datele dvs. pentru a face demersuri la cererea dvs. înainte de încheierea unui  acord/consimțământ medical/factură (Art. 6/1/b GDPR)

● În urmărirea interesului nostru legitim (Art. 6/1/f GDPR) pentru a răspunde oricărei solicitări, plângeri sau recomandări pe care ne-o trimiteți și pentru a ne îmbunătăți serviciile și experiența pe care o oferim clienților noștri

Cu cine putem împărtăși datele dvs.

● Furnizori de servicii IT pentru compania noastră (ex. website hosting), sau furnizori cărora le externalizăm anumite servicii de asistență tehnică pentru sistemele noastre IT&C, monitorizarea securității și detectarea intruziunilor

● Autorități de reglementare și alte autorități ale statului, dacă sunt solicitate prin cerințe legale sau statutare

● Platforme de social media: Facebook, Instagram

Cât timp vom stoca datele

● Nu vom păstra în baza noastră de date comunicațiile mai vechi de 24 de luni, de la data ultimei interacțiuni

● Datele transmise prin intermediul rețelelor de social media vor fi stocate de acestea conform politicilor proprii ale acestora

Unde sunt stocate datele

● Datele înregistrate prin Website vor fi stocate pe servere localizate în Uniunea Europeană.

● Datele pe care le vom descărca local le vom stoca pe Serverele noastre securizate, locale și în cloud

3. FURNIZAREA SERVICIILOR MEDICALE ÎN INTERDENTIS

În vederea furnizării de servicii medicale, INTERDENTIS va prelucra datele pacienților și eventual ale aparținătorilor acestora, dacă este cazul. Furnizarea datelor personale este necesară pentru ca INTERDENTIS să poată gestiona solicitările pacienților cu privire la furnizarea serviciilor medicale. Refuzul furnizării acestor date poate duce la imposibilitatea organizării și furnizării serviciilor medicale solicitate. Datele personale privind starea de sănătate sunt protejate conform regulilor stabilite de lege în domeniul drepturilor pacientului, iar prelucrarea acestor date este permisă cu condiția respectării secretului profesional.

În vederea furnizării serviciilor medicale, INTERDENTIS va prelucra datele dvs. in vederea realizării următoarelor activități:

○ Realizarea serviciilor medicale solicitate: încheierea acordului/consimțământului medical/facturii, în scopuri de medicină preventivă, de stabilire a diagnosticelor medicale, de administrare a unor îngrijiri sau tratamente medicale pentru persoana vizată ori de gestionare a serviciilor de sănătate care acționează în interesul persoanei vizate, eliberare a rezultatelor investigațiilor clinice sau consultațiilor de specialitate sau altor documente și certificate medicale, înregistrarea pacienților, gestiune administrativă asociată efectuării serviciilor;

○ Raportări date către CAS, DSP, SIUI sau Ministerul Sănătății, autorități fiscale;

○ Decontarea serviciilor medicale;

○ Realizării unor analize statistice ce nu implică crearea de profiluri individuale;

○ Oferirea de servicii personalizate și îmbunătățirea serviciilor oferite;

○ Gestionarea activităților administrative ce sprijină activitatea medicală.

De asemenea, INTERDENTIS oferă pacienților posibilitatea de a achiziționa pachete de servicii sau abonamente pentru a beneficia de servicii medicale la prețuri speciale.

Legalitatea prelucrării

● Prelucrăm datele dvs. pentru executarea unui acord/consimțământ medical/factură – realizarea actului medical stabilit de medicul specialist (Art. 6/1/b GDPR)

● Vom prelucra datele în interes legitim, pentru a vă oferi servicii personalizate și pentru a ne îmbunătăți serviciile oferite (Art. 6/1/f GDPR)

● Prelucrăm datele în vederea îndeplinirii unei obligațiile legale ce ne revine, ex. raportări către organele statului sau protejarea bunurilor și a persoanelor etc. (Art. 6/1/c GDPR)

● Prelucrăm datele în vederea protejării intereselor vitale ale dumneavoastră sau a altei persoane fizice

● Categoriile speciale de date cu caracter personal vor fi prelucrare în vederea realizării actului medical stabilit de către medicul specialist (Art. 9/2/ h GDPR)

Cu cine putem împărtăși datele dvs.

● Furnizori cărora le externalizăm anumite servicii de asistență tehnică pentru sistemele noastre IT&C, monitorizarea securității și detectarea intruziunilor

● Furnizori de servicii de asigurare care au încheiat un parteneriat cu INTERDENTIS

● Autorități de reglementare și alte autorități ale statului, dacă sunt solicitate prin cerințe legale sau statutare

● Profesioniști ce colaborează cu INTERDENTIS respectând secretul profesional

● Alți furnizori de servicii medicale (spitale sau ambulatorii de specialitate, servicii paraclinice sau imagistică medicală etc.) implicați în furnizarea serviciilor medicale

● Alte entități juridice medicale, colaboratori INTERDENTIS (de exemplu, în situația accesării serviciilor medicale complementare)

● Alți furnizori de servicii, ca de exemplu societăți de arhivare, entități care asigură recuperarea creanțelor, curieri etc.

Cât timp vom stoca datele

Durata de stocare a datelor cu caracter personal este limitată la ceea ce este necesar pentru scopurile prelucrărilor și până la expirarea termenelor de arhivare. Ca exemplu, INTERDENTIS va păstra timp de 30 de ani datele înscrise în Registrele de Consultații iar documentele financiare justificative vor fi păstrate timp de 5 ani, cu începere de la data încheierii exercițiului financiar în cursul căruia au fost întocmite.

În situația în care vă veți exercita dreptul de ștergere a datelor, INTERDENTIS va dispune ștergerea datelor dvs. cu excepția datelor a căror furnizare și prelucrare se realizează ca efect al interesului legitim INTERDENTIS sau este impusă de o prevedere legală.

Unde sunt stocate datele

Datele înregistrate în sistemul nostru de management al datelor vor fi stocate pe serverele noastre securizate, situate în Uniunea Europeană

1. 4. VIZUALIZAREA REZULTATELOR ANALIZELOR

Brandul INTERDENTIS oferă persoanelor care au efectuat analize prin intermediul LABORATORULUI DE ANALIZE MEDICALE ”KARSUS MEDICAL„ să vizualizeze rezultatele analizelor prin intermediul Website-ului, accesând secțiunea dedicată, introducând codul de probă și codul de pacient:

Date

Date de identificare: Cod pacient, Cod Probă, Numele și parafa profesionistului medical

Date de contact: ex. adresa poștală de corespondență, adresa de domiciliu, număr telefon, e-mail

Date de utilizare și interacțiune: loguri de system Informații medicale: rezultatele analizelor

Legalitatea prelucrării

● Prelucrăm datele dvs. pentru executarea unui acord/consimțământ medical/factură – realizarea analizelor medicale (Art. 6/1/b GDPR)

● Prelucrăm datele în vedere îndeplinirii unei obligațiile legale ce ne revine, ex. decontări CNAS, raportări către organele statului sau protejarea bunurilor și a persoanelor etc. (Art. 6/1/c GDPR)

● Categoriile speciale de date cu caracter personal vor fi prelucrare în vederea realizării actului medical stabilit de medicul specialist (Art. 9/2/ h GDPR)

Cu cine putem împărtăși datele dvs.

● Logurile de sistem vor fi partajate cu furnizori de servicii IT pentru compania noastră (ex. website hosting), sau furnizori cărora le externalizăm anumite servicii de asistență tehnică pentru sistemele noastre IT&C, monitorizarea securității și detectarea intruziunilor. Aceștia nu vor avea acces la informații

cu caracter medical

● Autorități de reglementare și alte autorități ale statului, dacă sunt solicitate prin cerințe legale sau statutare

● Profesioniști ce colaborează cu INTERDENTIS respectând secretul profesional

● Alte entități juridice medicale colaboratori ai INTERDENTIS

Cât timp vom stoca datele

Durata de stocare a datelor cu caracter personal este limitată la ceea ce este necesar pentru scopurile prelucrărilor și până la expirarea termenelor de arhivare. Ca exemplu, INTERDENTIS va păstra timp de 30 de ani datele înscrise în Registrele de Consultații, iar documentele financiare justificative vor fi păstrate timp de 5 ani, cu începere de la data încheierii exercițiului financiar în cursul căruia au fost intocmite in situația în care vă veți exercita dreptul de ștergere a datelor, INTERDENTIS va dispune ștergerea datelor dvs. cu excepția datelor a căror furnizare și prelucrare se realizează ca efect al interesului legitim INTERDENTIS sau este impusă de o prevedere legală

Unde sunt stocate datele

Rezultate analizelor sunt înregistrate în sistemul nostru de management al datelor și vor fi stocate pe serverele noastre securizate, situate în Uniunea Europeană.

5. INTERACȚIUNEA PRIN INTERMEDIUL REȚELELOR DE SOCIALIZARE ȘI DISTRIBUIREA DE INFORMAȚII DE PE SITE

Ne puteți găsi pe Facebook, Instagram și Google Business. Ori de câte ori interacționați cu noi prin conturile noastre de socializare (de exemplu, comentarii, aprecieri, recenzii, distribuiri etc.) vom avea acces la datele dvs. disponibile public pe profilul dvs.

Interacțiunea unui utilizator cu unul din plugin-urile sociale pe Website-ul nostru, furnizate de rețelele sociale (ex. Like & Share de la Facebook), implică un schimb de date între site și rețeaua de social media respectivă pentru care deținătorul site-ului se face responsabil alături de platforma respectivă de socializare.

De asemenea, utilizăm serviciile Google Maps care integrează hărțile de la furnizorul de servicii „Google Maps” de la Google LLC („Google”). Datele prelucrate de Google pot include adresa IP și locația dvs., care pot fi procesate în Statele Unite. Cu toate acestea, aceste date nu vor fi colectate fără consimțământul dvs.

Date

Numele, fotografia, IP, locația dvs, loguri de sistem, orice informație accesibilă publicului din profilul dvs. de social media, sau comunicate voluntar de dvs.

Legalitatea prelucrării

● Prelucrăm datele dvs. personale pentru a răspunde solicitării dvs. Înainte de a încheia un acord/consimțământ medical/factură (Art. 6/1/b din Regulamentul (UE) 2016/679)

● Prelucrăm datele privind locația dvs. doar dacă v-ați oferit consimțământul pentru această prelucrare (Art. 6/1/a GDPR)

● Urmărind interesul nostru legitim (Art. 6/1/f din Regulamentul (UE) 2016/679) de a răspunde la orice întrebare, sugestie sau reclamație pe care le puteți trimite și de a îmbunătăți serviciile noastre și experiența pe care o oferim clienților noștri, și în plus, urmărind interesul nostru legitim de a vă ține la curent cu noutățile care v-ar putea interesa.

Cu cine putem împărtăși datele dvs.

● Furnizori de servicii IT pentru compania noastră (ex. website hosting), sau furnizori cărora le externalizăm anumite servicii de asistență tehnică pentru sistemele noastre IT&C sau Website-ul nostru, monitorizarea securității și detectarea intruziunilor

● Platforme de social media: Facebook, Instagram, Google

● Autorități de reglementare și alte autorități ale statului, dacă sunt solicitate prin cerințe legale sau statutare

Cât timp vom stoca datele

● Vom păstra în baza noastră de date comunicațiile care nu sunt mai vechi de 3 ani, de la data ultimei interacțiuni.

● Datele partajate cu platformele de socializare sau colectate direct de către acestea vor fi stocate (de acestea) în conformitate cu propriile lor politici.

Unde sunt stocate datele

● Datele înregistrate în sistemul nostru de management al datelor vor fi stocate pe serverele noastre securizate, situate în Uniunea Europeană

● Datele partajate cu platformele de socializare vor fi stocate de acestea în conformitate cu propriile politici, pe serverele lor situate în Uniunea Europeană sau în SUA

6. RECLAME ÎN FUNCȚIE DE AUDIENȚE PERSONALIZATE

Vă putem trimite publicitate personalizată pe baza listelor de clienți personalizate pe care le decidem împreună cu terții care plasează cookie-uri pe Website (ex. Google, Facebook), dacă ne-ați dat consimțământul pentru a colecta cookie-uri de marketing.

Puteți afla mai multe informații despre cookie-uri, precum și despre cum să ștergeți cookie-urile și să le dezactivați sistemul de urmărire accesând Politica de utilizarea a Cookie-urilor.

cookie

Legalitatea prelucrării

● Prelucrăm aceste date pe baza consimțământului dvs. (Art. 6/1/a din Regulamentul (UE) 2016/679) dat pentru a efectua comunicări de marketing și pentru a colecta cookie-uri de marketing

Cu cine putem împărtăși datele dvs.

● Furnizori de servicii IT pentru compania noastră (ex. website hosting), sau furnizori cărora le externalizăm anumite servicii de asistență tehnică pentru sistemele noastre IT&C sau Website-ul nostru,, monitorizarea securității și detectarea intruziunilor

● Furnizori de servicii integrate de marketing cu care colaborăm: Google, Facebook etc

● Autorități de reglementare și alte autorități ale statului, dacă sunt solicitate prin cerințe legale sau statutare.

Cât timp vom stoca datele

Există cookie-uri de sesiune și cookie-uri persistente. Dacă cele de sesiune sunt șterse la închiderea browser-ului, cele persistente pot avea o durată de viață diferită, raportată la scopul pe care îl îndeplinesc. Mai multe informații despre durata de utilizare a cookie-urilor pe care le utilizăm, puteți găsi în Politica de utilizarea a cookie-urilor. Datele partajate cu platformele de socializare vor fi stocate de acestea în conformitate cu propriile politici.

Unde sunt stocate datele

Datele partajate cu alte platforme vor fi stocate de acestea în conformitate cu propriile politici, pe servere situate în UE sau Statele Unite.

7. FACILITATEA DE A NAVIGA UȘOR ȘI PLĂCUT PE SITE-UL NOSTRU

Când accesați site-ul nostru, colectăm date despre persoana dvs. Prin identificatori online (cookie-uri și IP). Website-ul colectează automat anumite informații și le stochează în fișiere de jurnal.

Folosim aceste informații pentru a putea proiecta site-ul nostru astfel încât să ne adaptăm mai bine la nevoile utilizatorilor noștri. De asemenea, este posibil să folosim adresa dvs. IP pentru a ajuta la diagnosticarea eventualelor disfuncționalități ale serverelor noastre și pentru a gestiona site-ul nostru, pentru a analiza tendințele, pentru a urmări mișcările vizitatorilor și pentru a colecta informații demografice generale, pentru a ajuta la identificarea preferințelor vizitatorilor.

Puteți găsi mai multe informații despre cookie-uri, precum și despre cum puteți șterge cookie-urile și dezactiva urmărirea accesând Politica de Cookie-uri disponibilă pe site-ul nostru.

Legalitatea prelucrării

● Folosim cookie-uri care fac ca navigarea dvs. pe site-ul nostru să fie una ușoară și plăcută, în interesul nostru legitim (Art. 6/1/f GDPR)

● Cookie-urile neesențiale sunt utilizate doar în baza consimțământului dvs. (Art. 6 /1/a GDPR)

Cu cine putem împărtăși datele dvs.

● Furnizori de servicii IT pentru compania noastră (ex. website hosting), sau furnizori cărora le externalizăm anumite servicii de asistență tehnică pentru sistemele noastre IT&C, monitorizarea securității și detectarea intruziunilor

● Furnizorii externi ale căror cookie-uri au fost implementate în site

● Autorități de reglementare și alte autorități ale statului, dacă sunt solicitate prin cerințe legale sau statutare

Cât timp vom stoca datele

Vezi Politica de Cookie-uri

Unde sunt stocate datele

● Datele colectate prin intermediul cookie-urilor proprii vor fi stocate pe serverele furnizorului de hosting, localizat în Europa

● Datele colectate prin intermediul terților care plasează cookie-uri, vor fi stocate pe serverele acestora, situate în Uniunea Europeană sau în SUA

8. PRELUCRAREA DATELOR CANDIDAȚILOR ÎN PROCESUL DE RECRUTARE, SELECȚIE ȘI EVALUARE A TALENTELOR

Dacă doriți să vă alăturați echipei INTERDENTIS, puteți aplica pentru unul dintre proiectele de recrutare deschise în platformele specializate de recrutare (ex. eJobs etc.), direct pe Website-ul nostru sau prin trimiterea unui email la secretariat@interdentis.ro. Vom prelucra datele pe care ni le furnizați în momentul exprimării intenției de a vă alătura echipei INTERDENTIS și orice alte informații suplimentare pe care vi le vom solicita ulterior, pentru a analiza potențialul real și motivația dvs., astfel încât să putem să evaluăm dacă informațiile pe care ni le-ați oferit corespund profilului de angajat pe care îl căutăm.

Important: CV-ul pe care ni-l trimiteți nu trebuie să conțină date sensibile cu privire la (i) origine rasială sau etnică (ii) afinități politice (iii) credințe filozofice sau religioase; (iv) calitatea de membru al unui sindicat sau partid politic; (vii) istoricul infracțiunilor sau procedurilor penale și al pedepselor sau amenzilor aferente; (viii) săvârșirea oricărui comportament ilegal sau inadecvat și sancțiuni asociate; sau (ix) orice număr de identificare național al unei persoane.

Date personale sensibile și / sau demografice

Informații sensibile și/sau demografice furnizate în mod voluntar de candidat în timpul procesului de recrutare, cum ar fi: cetățenie și/sau informații despre cetățenie, informații medicale sau de sănătate ale candidatului, date de origine rasială, etnică sau religioasă

Legalitatea prelucrării

● Prelucrăm datele dvs. în vederea încheierii unui contract (Art. 6/1/b din Regulamentul (UE) 2016/679)

● Urmărind interesul nostru legitim de a răspunde la orice întrebări sau solicitări pe care ni le trimiteți pentru a evalua cererea dvs. și a allege cel mai potrivit candidat pentru locul de muncă (Art. 6/1/f din

Regulamentul (UE) 2016/679)

● Prelucrăm datele dvs. pentru a vă ține la curent cu oportunitățile de carieră oferite de INTERDENTIS, în baza consimțământului dvs. (Art. 6/1/a din Regulamentul (UE) 2016/679)

Cu cine putem împărtăși datele dvs.

● Furnizori de servicii IT pentru compania noastră (ex. website hosting), sau furnizori cărora le externalizăm anumite servicii de asistență tehnică pentru sistemele noastre IT&C, monitorizarea securității și detectarea intruziunilor

● Platforme terțe: ex. LinkedIn, eJobs

● Furnizori de servicii de recrutare

● Autorități de reglementare și alte autorități ale statului, dacă sunt solicitate prin cerințe legale sau statutare.

Cât timp vom stoca datele

● Vom stoca datele dvs. în baza noastră de date de comunicații timp de maximum 18 luni de la finalizarea procesului de recrutare

● Datele partajate cu alte platforme vor fi stocate de acestea în conformitate cu propriile politici

Unde sunt stocate datele

● Datele înregistrate prin intermediul Website-ului vor fi stocate pe serverele furnizorului de hosting, care asigură stocarea datelor în centrele de date din Europa

● Datele pe care le descărcăm local vor fi stocate pe serverele noastre securizate, locale și în cloud

● Datele partajate cu alte platforme vor fi stocate de acestea în conformitate cu propriile politici, pe servere din Uniunea Europeană

9. PARTICIPAREA LA EVENIMENTE ORGANIZATE DE INTERDENTIS (ONLINE ȘI OFFLINE)

INTERDENTIS dorește să ofere tuturor persoanelor informații relevante despre beneficiile de care se bucură pacienții săi, promovând totodată un stil de viață sănătos. Astfel, INTERDENTIS poate derula diverse campanii/evenimente online sau offline de conștientizare și marketing. În acest scop INTERDENTIS poate dezvolta diverse aplicații, pagini web (landing page-uri), poate integra formulare direct în platformele sale, poate organiza evenimente sau tombole, prin care colectează date despre persoanele care au interacționat cu campania respectivă.

De regulă aceste evenimente, în funcție de specificul fiecăreia, beneficiază de un regulament sau o politică proprie. Înregistrarea utilizatorilor se realizează, în general, prin introducerea unei adrese valide de e-mail. Persoanele care se vor bucura de anumite beneficii în urma participării la aceste evenimente li se vor solicita datele suplimentare pentru a intra în posesia beneficiilor respective. În funcție de natura evenimentului este posibil sa fie necesar să furnizați informații suplimentare, cum ar fi CNP, domiciliul.

Important: Este posibil ca în timpul acestor campanii/concursuri/evenimente să fotografiem sau să înregistrăm video participanții. De fiecare data vom oferi posibilitatea de a vă exercita dreptul de a va/a nu fi filmat/fotografiat.

INTERDENTIS nu va stoca și utiliza datele colectate prin intermediul unei asemenea  campanii pentru a trimite alte comunicări de marketing, decât în cazul în care utilizatorul își va da consimțământul pentru astfel de comunicări.

Date

Legalitatea prelucrării

● Vom prelucra datele în interes legitim pentru înscrierea dvs. În campanii/concursuri/evenimente, și pentru a vă pune în posesia anumitor beneficii, premii (Art. 6/1/f GDPR)

● Prelucrăm datele dvs. în scop de marketing dacă v-ați dat consimțământul pentru a fi contactat în acest scop (Art. 6/1/a GDPR)

● Prelucrarea de categorii speciale de date cu caracter personal (datele medicale) se realizează în baza consimțământului expres al acestuia (Art. 9/2/a GDPR)

Cu cine putem împărtăși datele dvs.

● Furnizori de servicii IT pentru compania noastră (ex. website hosting), sau furnizori cărora le externalizăm anumite servicii de asistență tehnică pentru sistemele noastre IT&C, monitorizarea securității și detectarea intruziunilor

● Agenții de publicitate

● Platforme de social media: Facebook, Instagram

● Furnizorul de servicii de email și SMS marketing

● Companii terțe cărora le putem externaliza anumite roluri în organizarea evenimentelor (ex. fotografi, cameramani, organizatori evenimente, furnizori de servicii de videotelefonie și chat online)

● Platformele de social media

● Alte autorități de reglementare și alte autorități ale statului, dacă sunt solicitate prin cerințe legale sau statutare

Cât timp vom stoca datele

● Datele participanților care nu au fost câștigători sau care nu au beneficiat de anumite beneficii, vor fi stocate timp de 36 luni de la finalizarea concursului/campaniei/evenimentului

● Datele participanților care primesc anumite beneficii care trebuie înscrise în documentele financiar-contabile, vor fi păstrate în arhivă timp de 5 ani, cu începere de la data încheierii exercițiului financiar în

cursul căruia au fost întocmite

Unde sunt stocate datele

● Datele înregistrate prin intermediul Website-ului vor fi stocate pe serverele furnizorului de hosting, care asigură stocarea datelor în centrele de date din Europa

● Datele pe care le descărcăm local vor fi stocate pe serverele noastre securizate, locale și în cloud

● Datele partajate cu alte platforme/furnizori de servicii vor fi stocate de acestea în conformitate cu propriile politici, în Uniunea Europeană

SUNT DATELE COLECTATE ȘI PRELUCRATE DE CĂTRE INTERDENTIS

ÎN CONDIȚII DE SIGURANȚĂ?

INTERDENTIS acordă o atenție sporită protejării datelor dumneavoastră și aplică măsurile tehnice și organizatorice adecvate pentru a asigura protecția datelor cu caracter personal prelucrate, corespunzătoare pentru riscuri și categorii de date protejate, în special, protejează datele împotriva partajării lor persoanelor neautorizate, a preluării lor de o persoană neautorizată, a prelucrării lor cu încălcarea legilor aplicabile precum și împotriva schimbării, pierderii, deteriorării sau distrugerii datelor.

Cu toate acestea, amintiți-vă însă că, din păcate, nici o transmisie de date nu este garantată 100% sigură. În cazul în care suspectați încălcarea confidențialității datelor dvs., vă rugăm să

ne contactați imediat la adresa secretariat@interdentis.ro

LINK-URI CĂTRE ALTE SITE-URI WEB

Website-ul poate conține link-uri către alte site-uri web care nu sunt deținute sau controlate de INTERDENTIS. Vă rugăm să rețineți că nu suntem responsabili pentru practicile de confidențialitate ale altor site-uri web sau terțe părți. Vă încurajăm să fiți conștienți când părăsiți Website-ul nostru și să citiți politicile de confidențialitate ale fiecărui site web care poate colecta informații personale.

PRELUCRAREA DATELOR PERSONALE ALE MINORILOR

Website-ul INTERDENTIS nu este destinat și nu intenționează să colecteze în mod direct, cu bună știință, informații de la copiii sub 18 ani. Accesarea și utilizarea site-ului de către minori se face doar cu acordul reprezentantului/tutorelui legal în navigarea site-ului nostru de către minorul aflat în întreținere. De asemenea, dacă vom descoperi că un minor a folosit site-ul nostru fără aprobarea reprezentantului legal, vom șterge toate datele personale despre acesta.

TRANSFERURI INTERNAȚIONALE DE DATE CU CARACTER PERSONAL

INTERDENTIS partajează date cu caracter personal cu parteneri care își desfășoară activitatea în afara Spațiului Economic European („SEE”).

Lista partenerilor internaționali cu care partajam date:

● Terți care plasează cookie-uri: Google

● Platformele online: Facebook, Instagram

Datele cu caracter personal pot fi stocate și prelucrate în orice țară în care angajăm furnizori de servicii. Putem transfera datele cu caracter personal pe care le păstrăm despre dvs. către destinatari din alte țări decât țara în care datele personale au fost colectate inițial, inclusiv către Statele Unite. Aceste țări pot avea reguli de protecție a datelor care sunt diferite de cele din țara dvs. Cu toate acestea, vom lua măsuri pentru a ne asigura că orice astfel de transferuri respectă legile aplicabile privind protecția datelor și că datele dvs. cu caracter

personal rămân protejate conform standardelor descrise în această politică de confidențialitate. În anumite circumstanțe, instanțele, agențiile de aplicare a legii, agențiile de reglementare sau autoritățile de securitate din acele alte țări pot avea dreptul să acceseze datele dvs. personale. În cazul în care legislația aplicabilă ne cere să ne asigurăm că un transfer internațional de date este guvernat de un mecanism de transfer de date, utilizăm unul sau mai multe dintre următoarele mecanisme:

● Clauze contractuale standard ale UE cu un destinatar de date în afara SEE sau Marea Britanie

● Verificarea faptului că destinatarul a implementat reguli corporatiste obligatorii

De asemenea, ne vom asigura că toți partenerii noștri internaționali au adoptat măsuri suplimentare în scopul de a oferi garanțiile adecvate, drepturile executorii și căile de atac legale eficiente. Rolul acestor măsuri este de a oferi garanții suplimentare persoanelor vizate că transferul de date în baza clauzelor contractuale standard sau a regulilor corporatiste obligatorii oferă un nivel de protecție echivalent cu cel garantat în cadrul Uniunii Europene.

DREPTURILE DE CARE VĂ BUCURAȚI

Ca persoană vizată aveți drepturi legale specifice cu privire la datele dvs. Cu caracter personal pe care le colectăm și prelucrăm. INTERDENTIS vă respecta drepturile și vă asigură că ține cont în mod corespunzător de interesele dvs.

● Retragerea consimțământului: Dacă prelucrarea se realizează în baza consimțământului dvs., vă puteți retrage consimțământul pentru prelucrarea respectivă în orice moment.

● Rectificarea datelor: În cazul în care observați că deținem date cu caracter personal eronate, ne puteți solicita în orice moment rectificarea datelor cu caracter personal care vă privesc. Facem eforturi rezonabile pentru a păstra datele cu caracter personal – care sunt utilizate continuu și care sunt în posesia sau controlul nostru – exacte, complete, actuale și

relevante, pe baza celor mai recente informații disponibile pentru noi.

● Restricția prelucrării: În cazul în care vă aflați în una dintre situațiile de mai jos, puteți sa ne solicitați să restricționăm prelucrarea datelor dvs.:

○ contestați corectitudinea datelor cu caracter personal pentru perioada în care noi trebuie să verificăm exactitatea;

○ prelucrarea este ilegală și solicitați restricționarea prelucrării mai degrabă decât ștergerea datelor cu caracter personal;

○ nu mai avem nevoie de datele dvs. cu caracter personal, dar le solicitați pentru constatarea, exercitarea sau apărarea unui drept, sau

○ vă opuneți prelucrării în perioada în care verificăm dacă motivele noastre legitime au întâietate față de drepturile dvs.

● Accesul la datele dvs: Ne puteți cere informații cu privire la datele cu caracter personal pe care le deținem despre dvs., inclusiv informații cu privire la ce categorii de date, pentru ce sunt folosite, de unde le-am colectat, dacă nu sunt colectate direct de la dvs. și cui i-au fost dezvăluite, dacă este cazul. Puteți obține un exemplar de la noi, gratuit, conținând

datele cu caracter personal pe care le deținem despre dvs. Ne rezervăm dreptul de a percepe o taxă rezonabilă pentru solicitări abuzive.

● Dreptul la portabilitate: La cerere, vom transfera datele cu caracter personal către un alt operator, acolo unde este posibil dpdv tehnic, cu condiția ca prelucrarea să fie necesară pentru executarea unui contract. Mai degrabă decât să primiți un exemplar cu datele dvs cu caracter personal, puteți solicita să vă transferăm datele direct către alt operator,

specificat de dvs.

● Dreptul la ștergere: puteți obține de la noi ștergerea datelor cu caracter personal, în cazul în care:

○ datele dvs. nu ne mai sunt necesare în raport cu scopurile pentru care au fost prelucrate;

○ vă opuneți prelucrării ulterioare a datelor cu caracter personal (a se vedea Dreptul de opoziție mai jos);

○ datele cu caracter personal au fost prelucrate în mod ilegal;

○ vă retrageți consimțământul pe baza căruia are loc prelucrarea.

Cu excepția cazului în care prelucrarea este necesară:

○ în vederea îndeplinirii unei obligații legale care necesită prelucrarea acelor date de către noi;

○ în special pentru cerințele legale privind termenele de păstrare a datelor;

○ pentru constatarea, exercitarea sau apărarea unui drept în instanță.

● Dreptul de opoziție: Puteți obiecta oricând la prelucrarea datelor cu caracter personal datorită situației speciale în care vă aflați. În acest caz, nu vom mai prelucra datele cu caracter personal dacă nu putem demonstra motive întemeiate, legitime și un interes major pentru prelucrarea sau pentru constatarea, exercitarea sau apărarea unui drept.

Când vă opuneți prelucrării, vă rugăm să menționezi dacă doriți ștergerea datelor cu caracter personal sau restricția prelucrării acestor date.

● Dreptul de a depune o plângere: în cazul unei pretinse încălcări a legislației în vigoare privind confidențialitatea, puteți depune o plângere la autoritatea de supraveghere pentru protecția datelor:

● Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal completând formularul online disponibil la adresa: Plângeri ANSPDCP

De reținut!

Perioada de timp: vom încerca să soluționăm cererea dvs. în termen de 30 de zile. Cu toate acestea, perioada poate fi prelungită din motive privind dreptul legal specific sau complexitatea solicitării.

Restricționarea accesului: în anumite situații, este posibil să nu putem să vă acordăm acces la toate sau parte din datele cu caracter personal, din cauza unor restricții prevăzute de lege. Dacă va refuzăm solicitarea de acces, vă vom comunica motivul refuzului.

Imposibilitatea identificării: în unele cazuri, este posibil să nu putem să identificăm datele cu caracter personal, din cauza lipsei elementelor de identificare furnizate în cererea pe care ne-o transmiteți. În astfel de cazuri, dacă nu furnizați informații suplimentare care să permită identificarea dvs., nu vom fi în măsură să dăm curs solicitării de a exercita drepturile legale așa cum sunt descrise în această secțiune.

Informații suplimentare și exercitarea drepturilor

Pentru a exercita drepturile legale, va rugăm sa contactați Responsabilul nostru

cu Protecția Datelor în scris sau sub forma de text, pe adresa de email la

secretariat@interdentis.ro

Această versiune a fost actualizată la data de 11 Octombrie 2022.